Skip to content

Prezentacija CCSS metodologije

Zabeleška o događaju

Prezentacija CCSS metodologije za selekciju, izbor i raspoređivanje saradnika. Kuća Đure Jakšića Kragujevac 23. jun 2022.

Organizatori

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja

SBS konsalting / CCSS tim, Kragujevac

U Kragujevcu je 23. juna u galeriji “Kuća Đure Jakšića” održana prezentacija jednog od najsavremenijih paketa za selekciju, izbor i raspoređivanje saradnika CCSS 9.0. Događaju je prisustvovalo skoro 30 učesnika iz 18 renomiranih firmi, koji su imali priliku da se upoznaju sa suštinom CCSS pristupa, softverskom podrškom i koristima koje klijenti imaju od primene ovog sistema.

Pezentaciju je otvorio Nenad Popović, direktor Regionalne agencije za ekonomski razvoj, a suštinu CCSS pristupa i odgovarajuću ICT podršku su tokom 90 minuta predstavili i obrazložili profesionalni konsultanti CCSS tima Nebojša Carić i Miloš Arunović. Organizaciju događaja je vodila Milica Čukarić, menadžer projekata iz oblasti privrede i preduzetništva. Kratku reportažu o prezentaciji napravila je medijska kuća TV Kragujevac, koju je emitovala u okviru redovnog programa.

Nakon formalnog dela, u restoranu Kuće Đure Jakšića je organizovana degustacija kvalitetnih vina koja je iskorišćena kao prilika za bolje upoznavanje učesnika, nastavak stručne diskusije, dobijanje odgovora na još neka pitanja i naravno za prijatno druženje.

Zahvaljujemo se ljubaznom osoblju Galerije i Restorana u Kući Đure Jakšića koji su svojim domaćinskim pristupom i podršci na licu mesta doprineli uspehu ovog događaja.

Profesionalni fotograf Lazar Novaković je napravio mnogo divnih fotografija, od kojih smo odabrali nekoliko. Oni koji su prisustvovali događaju neka se podsete, a onima koji su bili sprečeni da dođu, ove fotografije će dočarati šta se dešavalo tom prilikom.

Comprehensive Candidate Selection System

Ukratko opisana metodologija zasnovana je na proučavanju više od 1000 radova eminentnih naučnika, stručnjaka i konsultanata iz ove oblasti i razvijana je u okviru CCSS tima tokom proteklih 30 godina. Segmenti koji predstavljaju originalne naučne doprinose su objavljeni u zbornicima radova međunarodnih konferencija Mense i drugih organizacija

Prijava za besplatne webinare