Skip to content

Poziv na prezentaciju – CCSS 23.06.2022

Poštovani,


Obaveštavamo Vas da Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja u saradnji sa SBS konsaltingom organizuje besplatnu prezentaciju ’’Sveobuhvatni sistem za selekciju, izbor i raspoređivanje saradnika’’.

Prezentacija je prevashodno namenjena direktorima kompanija, HR menadžerima i HR specijalistima.
Na događaju će biti predstavljen jedan od najsavremenijih i najsveobuhvatnijih sistema za selekciju, izbor i raspoređivanje saradnika. Prisutni će saznati više o tome kako se procenjuju i mere višestruke inteligencije, karakterne vrline i intelektualna snaga kandidata u funkciji zahteva posla i potreba organizacije.
Kroz razmatranje izazova i problema u praksi sa kojima se kompanije susreću i pružanje konkretnih rešenja, učesnici će bolje razumeti zašto je kritična masa kvalitetnih ljudi glavni faktor uspeha bilo kog tima i bilo koje kompanije.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 23. juna 2022. godine, sa početkom u 18:00h, u Galeriji Kuće Đure Jakšića (ul. Karađorđeva br. 36, Kragujevac).
U program je uključena i degustacija vina u Vinsko rakijskom habu.

U prilogu Vam dostavljamo agendu prezentacije.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo Vas da potvrdite svoj dolazak najkasnije do utorka, 21. juna 2022. godine na telefon 034/302-704 ili e-mail [email protected].